Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Информативна сесија поводом Јавног позива за додјелу бесповратних средстава за пројекат “Подршка социјалној инклузији Рома и Египћана”

Датум објаве: 16.09.2019 10:20 | Аутор: Министарство за људска и мањинска права

Испис Штампај страницу


Министарство за људска и мањинска права у сарадњи са Министарством финансија - Директорат за финансирање и уговарање средстава ЕУ помоћи (ЦФЦУ) организује Информативну сесију која ће се оџати поводом Јавног позива за додјелу бесповратних средстава за пројекат “Подршка социјалној инклузији Рома и Египћана” у уторак 17. септембра 2019. године у Подгорици, у хотелу Центре Вилле (Ул Цетињска бр. 7, Цапитал Плаза), са почетком у 11:00х.

Јавни позив за додјелу бесповратних средстава је дио Програма ЕУ и ЦГ за запошљавање, образовање и социјалну политику (СОПЕЕС 2015-2017), а финансиран је од стране Европске уније уз контрибуцију Владе Црне Горе.

Циљ пројекта је јачање улоге сарадника у социјалној инклузији Рома и Египћана у областима здравства, запошљавања и социјалне помоћи и обухватиће 11 општина у Црној Гори, и то: Бар, Беране, Бијело Поље, Будва, Цетиње, Херцег Нови, Никшић, Пљевља, Подгорица, Тиват и Улцињ.