Manja slova Veća slova RSS

>

Javni poziv nevladinim organizacijama za konsultacije na Nacrt sektorske analize za 2020. za oblast zaštita i promovisanje ljudskih i manjinskih prava - zaštita i unapređenje manjinskih prava

Datum objave: 12.04.2019 13:22 | Autor: PR služba

Ispis Štampaj stranicu


U skladu sa članom 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija i u vezi člana 32a Zakona o nevladinim organizacijama, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava objavljuje  

Javni poziv

zainteresovanim nevladinim organizacijama za konsultacije u cilju sačinjavanja Sektorske analize za utvrđivanje prijedloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta u 2020. godini za oblast zaštita i promovisanje ljudskih i manjinskih  prava - zaštita i unapređenje manjinskih prava.

Predstavnici/e nevladinih organizacija mogu svoje komentare na nacrt Sektorske analize za oblast oblast zaštita i promovisanje ljudskih i manjinskih  prava - zaštita i unapređenje ljudskih prava LGBTI osoba dostaviti Ministarstvu za ljudska i manjinska prava na e-mail: fikret.ljuljanovic@mmp.gov.me  najkasnije do 27. aprila 2019. godine.

Sastanak sa predstavnicima/ama nevladinih organizacija održaće se u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, u utorak , 23. aprila u 13:00h, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog br.130.

Nacrt sektorske analize možete preuzeti ovdje: Manjine nacrt SEKTORSKA 2020.pdf