Manja slova Veća slova RSS

>

Najava: Treća sjednica međuvladinog Mješovitog odbora za sprovođenje Sporazuma između Crne Gore i Republike Hrvatske o zaštiti prava manjina

Datum objave: 25.09.2018 15:04 | Autor: PR služba

Ispis Štampaj stranicu


Treća sjednica međuvladinog Mješovitog odbora za sprovođenje Sporazuma između Crne Gore i Republike Hrvatske o zaštiti prava manjina, održaće se u četvrtak, 27. septembra 2018. godine, u nacionalnom salonu u Vili Gorica, sa početkom u 11h.

 

U uvodnom dijelu sjednice govoriće g. Valon Dasharami, kopredsjedavajući crnogorskog dijela MMO-a i g. Zvonko Milas, kopredsjedavajući  hrvatskog  dijela MMO-a.

 

Sjednica će biti otvorena za javnost u periodu od 11h do 11:45h kada je predviđeno vrijeme za davanje izjava kopredjedavajućih predstavnicima medija.

 

Podsjećamo da svi novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2018. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument.

 

Oni koji nemaju godišnju akreditaciju mogu da zatraže pravovremeno izdavanje dnevne akreditacije, putem prijave na e-mail adresu emin.ljuljanovic@mmp.gov.me najkasnije do sjutra do 12 časova.

 

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava