Manja slova Veća slova RSS

>

Javni poziv- Sektorska analiza u oblasti zaštite i unapređenja ljudskih prava manjinskih naroda

Javni poziv- Sektorska analiza u oblasti zaštite i unapređenja ljudskih prava manjinskih naroda
Datum objave: 17.07.2018 14:41 | Autor: mmp

Ispis Štampaj stranicu


U skladu sa članom 80 Zakona o državnoj upravi i člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija u vezi člana 32a Zakona o nevladinim organizacijama, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava  raspisuje

 

JAVNI POZIV

zainteresovanim nevladinim organizacijama koji se bave zaštitom i unapređenjem ljudskih prava manjinskih naroda za konsultacije u cilju sačinjavanja Sektorske analize za utvrđivanje prijedloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblasti zaštite i promovisanja ljudskih i manjinskih  prava. Ministarstvo  za ljudska i manjinska prava će dana 25. jula 2018. godine, sa početkom u 12:00 časova u sali za sastanke ovog Ministarstva (II sprat, Rimski trg 46, Podgorica), održati konsultativni sastanak sa zainteresovanim nevladinim organizacijama koje sprovode aktivnosti u oblasti zaštite i unapređenja ljudskih prava manjinskih naroda. Prisustvo predstavnika nevladine organizacije na konsultativnom sastanku je neophodno potvrditi najkasnije do 20. jula 2018. godine do 12:00 časova na e-mejl adresu fikret.ljuljanovic@mmp.gov.me.

Pored navedenog, predstavnici nevladinih organizacija mogu svoje komentare na Nacrt sektorske analize poslati i na e-mejl adresu fikret.ljuljanovic@mmp.gov.me, najkasnije do 1. avgusta 2018. godine, do 15:00 časova.

Nacrt sektorske anačlize možete preuzeti ovdje:Sektorska analiza manjine 2019 .doc

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava