Manja slova Veća slova RSS

>

Javni poziv- Sektorska analiza u oblasti rodna ravnopravnost

Javni poziv- Sektorska analiza u oblasti rodna ravnopravnost
Datum objave: 17.07.2018 13:47 | Autor: mmp

Ispis Štampaj stranicu


U skladu sa članom 80 Zakona o državnoj upravi  i člana  12  Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija  u vezi  člana  32a Zakona o nevladinih organizacija, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava  raspisuje

 

                                                                                                                                                                      JAVNI POZIV

zainteresovanim nevladinim organizacijama koji se bave zaštitom lica sa invaliditetom za konsultacije u cilju sačinjavanja Sektorske analize za utvrđivanje prijedloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblasti rodna ravnopravnost.

Ministarstvo  za ljudska i manjinska prava će dana 26. jula 2018. godine, sa početkom u 10:00 časova u sali  za sastanke ovog Ministarstva (II sprat, Rimski trg 46, Podgorica), održati konsultativni sastanak sa zainteresovanim nevladinim organizacijama koje sprovode aktivnosti u oblasti rodna ravnopravnost.

Prisustvo predstavnika organizacije na konsultativnom sastanku je neophodno potvrditi najkasnije do 22.07.2018. godine do 12:00 časova na mejl adresu sanja.zugic@mmp.gov.me. 

Pored navedenog, predstavnici nevladinih organizacija mogu svoje komentare na prijedlog sektorske analize poslati i na mejl adresu: sanja.zugic@mmp.gov.me, najkasnije do 1. avgusta 2018. godine.

Nacrt sektorske analize možete preuzeti ovdje: Predlog sektorska rr.pdf

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava