Manja slova Veća slova RSS

>

Konkurs për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore-baçelor në vitin akademik 2018/2019

Datum objave: 10.07.2018 12:29 | Autor: PR služba

Ispis Štampaj stranicu


Studentët shqiptarë nga Mali i Zi, për vitin akademik 2018/2019 do të kenë kvota të siguruara nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë së Republikës së Kosovës dhe Universiteti i Prishtinës.

Konkurs për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore-baçelor në vitin akademik 2018/2019: Bachelor.pdf

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava