Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

О узроцима, превенцији и сузбијању једног од глобално најнегативнијих друштвених феномена сјутра у Гимназији "Слободан Шкеровић"

О узроцима, превенцији и сузбијању једног од глобално најнегативнијих друштвених феномена сјутра у Гимназији "Слободан Шкеровић"
Датум објаве: 29.11.2017 14:17 | Аутор: ПР служба

Испис Штампај страницу


У оквиру кампање “16 дана активизма у борби против насиља над женама” Министарство за људска и мањинска права, у сарадњи са међународним и домаћим партнерима, организоваће тематске часове о проблему и борби против насиља над женама и насиља у породици за средњошколце и средњошколке.

О узроцима, превенцији и сузбијању једног од глобално најнегативнијих друштвених феномена, ученицима/ама ће говорити представници/е  Министарства за људска и мањинска права Црне Горе, Мисије ОЕБС-а у Црној Гори, Канцеларије УНДП у Црној Гори и Главног града, односно општине.

Дјеца ће имати прилику да се упознају  и да разговарају и о резултатима истраживања о перцепцијама, преваленци, цијени и мултидисциплинарном одговору на насиље, које је Министарство за људска и мањинска права недавно сповело у сарадњи са Канцеларијом УНДП у Црној Гори

Позивамо све представнике/це  медија да испрате догађај.

Први у низу тематских часова одржаће се сјутра 30. новембра 2017. године, у библиотеци Гимназије “Слободан Шкеровић”, у Подгорици, са почетком у 10 часова.

Контакт особе: Маја Јовић 069 301 559  и Емин Љуљановић 069 543 425.

Министарство за људска и мањинска права