Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Јавни позив невладиним организацијама за консултације на нацрт Секторске анализе 2020. за област Заштита и промовисање људских и мањинских права - заштита права Рома/Ромкиња и Египћана/Египћанки

Датум објаве: 12.04.2019 13:31 | Аутор: ПР служба

Испис Штампај страницу


 

У складу са чланом 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија и у вези члана 32а Закона о невладиним организацијама, Министарство за људска и мањинска права објављује  

Јавни позив

заинтересованим невладиним организацијама за консултације у циљу сачињавања Секторске анализе за утврђивање приједлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета у 2020. години за област Заштита и промовисање људских и мањинских права - заштита права Рома/Ромкиња и Египћана/Египћанки.

Представници/представнице невладиних организација могу своје коментаре на нацрт Секторске анализе за област Заштита и промовисање људских и мањинских права - заштита права Рома/Ромкиња и Египћана/Египћанки доставити Министарству за људска и мањинска права на е-маил: рамиз.сахман@ммп.гов.ме  најкасније до 27. априла 2019. године.

Састанак са представницима/представницама невладиних организација одржаће се у просторијама Министарства за људска и мањинска права (Булевар Светог Петра Цетињског бр.130. зграда НОРМАЛ Цомпанy, ИИ спрат), дана 23. априла 2019. године у 11.00 часова.

Нацрт можете преузети овдје:Нацрт Секторске анализе за 2020. годину - РЕ.пдф