Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Јавни позив невладиним организацијама за консултације на нацрт Секторске анализе за 2020. за област заштита лица са инвалидитетом од дискриминације и промоцију једнакости

Датум објаве: 12.04.2019 12:59 | Аутор: ПР служба

Испис Штампај страницу


У складу са чланом 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија и у вези члана 32а Закона о невладиним организацијама, Министарство за људска и мањинска права објављује  

Јавни позив

заинтересованим невладиним организацијама за консултације у циљу сачињавања Секторске анализе за утврђивање приједлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета у 2020. години за област заштита лица са инвалидитетом од дискриминације и промоцију једнакости.

Састанак са представницима/представницама невладиних организација одржаће се у сали за састанке Министарства економије, Римски трг бб, у четвртак 18. априла 2019, са почетком у 10х.  

Присуство представника организације на консултативном састанку је неопходно потврдити најкасније до 16.04.2019.године на мејл: адресу александра.поповиц@ммп.гов.ме.

Поред наведеног, представници невладиних организација могу своје коментаре на нацрт Секторске анализе у области заштите лица са инвалидитетом од дискриминације и промоције једнакости послати и на мејл адресу: александра.поповиц@ммп.гов.ме, најкасније до 27.априла 2019. године.

Нацрт секторске можете преузети овдје:Лица са инвалидитетом нацрт секторске анализе 2020..пдф