Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Јавни позив невладиним организацијама за консултације на нацрт Секторске анализе за област родна равноправност за 2020. годину

Датум објаве: 12.04.2019 10:23 | Аутор: ПР служба

Испис Штампај страницу


 

У складу са чланом 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија и у вези члана 32а Закона о невладиним организацијама, Министарство за људска и мањинска права објављује  

Јавни позив

заинтересованим невладиним организацијама за консултације у циљу сачињавања Секторске анализе за утврђивање предлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета у 2020. години за област родна равноправност.

Представници/е невладиних организација могу своје коментаре на нацрт Секторске анализе за област родна равноправност доставити Министарству за људска и мањинска права на е-маил: сања.зугиц@ммп.гов.ме  најкасније до 27. априла 2019. године.

Састанак са представницима/ама невладиних организација одржаће се у Министарству за људска и мањинска права, у четвртак, 18. априла у 10х, Булевар Светог Петра Цетињског бр.130.

Нацрт секторске анализе можете преузети овдје: Нацрт секторске анализе за 2020 за Родну равноправност.пдф