Manja slova Veća slova RSSDirektorat za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i sloboda

11.07.2016.

Posljednja u nizu panel diskusija o lgbt pravima sjutra u Ulcinju

Posljednja u nizu panel diskusija sa ciljem doprinosa unapređenju kvaliteta života lgbt osoba u Crnoj Gori, održaće se sjutra, 12. jula 2016. godine, u Ulcinju. Podsjećamo da događaj organizuju NVO Juventas i Queer Montenegro, uz podršku Ministarstva za ljudska i manjinska prava i institucije Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore.

10.07.2016.

Najava: Okrugli sto o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zabrani diskriminacije

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja Javne rasprave u pripremi zakona, organizuje u utorak, 12. jula 2016. godine, prvi okrugli sto u okviru Programa javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zabrani diskriminacije.

10.07.2016.

O unapređenju i zaštiti prava i sloboda lgbt populacije razgovaraće se sjutra i u Baru

U Baru se sjutra, 11. jula, održava panel diskusija na temu „Doprinos unapređenju kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori“. U organizaciji događaja učestvuju NVO Juventas i Queer Montenegro, uz podršku Ministarstva za ljudska i manjinska prava.

08.07.2016.

Jačanje politike iz oblasti uvažavanja različitosti na lokalnom nivou

Jačanje politike iz oblasti uvažavanja različitosti na lokalnom nivou

U Budvi je danas održana panel diskusija o doprinosu unapređenju kvaliteta života LGBTIQ populacije. Opština Budva jedna je od dvanaest crnogorskih opština koje su, do sada potpisale Memorandum o saradnji sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava, a cilj kojeg je unapređenje položaja i zaštite prava LGBT zajednice i eliminisanje svih oblika diskriminacije na lokalnom nivou.

07.07.2016.

U Prijestonici razgovarano o unapređenju kvaliteta života LGBT osoba

U Prijestonici razgovarano o unapređenju kvaliteta života LGBT osoba

Na Cetinju je danas održana šesta panel diskusija o doprinosu unapređenju kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori.

07.07.2016.

LGBT panel diskusija sjutra u Budvi

U Budvi se sjutra, 8. jula, održava sedma panel diskusija na temu „Doprinos unapređenju kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori“. U organizaciji događaja učestvuju NVO Juventas i Queer Montenegro, uz podršku Ministarstva za ljudska i manjinska prava.

06.07.2016.

U Prijestonici Cetinje razgovaraće se sjutra o unapređenju kvaliteta života LGBT populacije

U Prijestonici Cetinje će sjutra, 7. jula, biti održana šesta, od planiranih deset panel diskusija na temu „Doprinos unapređenju kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori“. U organizaciji događaja učestvuju NVO Juventas i Queer Montenegro, uz podršku Ministarstva za ljudska i manjinska prava.

04.07.2016.

Panel diskusija o unapređenju kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori održana u Kotoru

Panel diskusija o unapređenju kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori održana u Kotoru

U Kotoru je danas održana peta panel diskusija o doprinosu unapređenju kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori.Učesnike/ce panel diskusije kao i sve prisutne, pozdravio je predsjednik opštine Kotor Aleksandar Stjepčević lično. On je rekao da grad Kotor oduvijek baštini prave vrijednosti, a poštovanje osnovnih ljudskih prava je svakako jedna od najvažnijih vrijednosti svakog pojedinca/ke.

03.07.2016.

Panel o doprinosu unapređenju kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori, sjutra u Kotoru

U opštini Kotor, sjutra, 4.7.2016. godine, održaće se peta, od planiranih deset panel diskusija na temu „Doprinos unapređenju kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori“.

30.06.2016.

Najava: Panel diskusija o doprinosu unapređenja kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori, sjutra u Herceg Novom

Najava: Panel diskusija o doprinosu unapređenja kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori, sjutra u Herceg Novom

U opštini Herceg Novi, održava se sjutra, 1.7.2016. godine, četvrta od planiranih deset panel diskusija na temu „Doprinos unapređenju kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori“.