Manja slova Veća slova RSS

>

Produžena Javna rasprava o Nacrtu zakona o slobodi vjeroispovjesti

Datum objave: 17.09.2015 17:09 | Autor: PR služba

Ispis Štampaj stranicu


Vlada Crne Gore je na sjednici od 17. septembra 2015. godine, donijela odluku o produžetku Javne rasprave o Nacrtu zakona o slobodi vjeroispovjesti do 30. septembra.

Nespremnost određenih struktura da učestvuju u Javnoj raspravi razumijemo kao manjak demokratskih kapaciteta i njihov pokušaj da odbrane svoj antisistemski monopolski položaj.

Vjerujemo da su mnogi pojedinci/ke čekali/e priliku da saopšte svoj stav o Nacrtu zakona, a da to, nažalost, nisu uspjeli. Stoga, dajemo šansu da se kroz druge forme uključe u Javnu raspravu i daju svoj doprinos.

S tim u vezi, Ministarstvo za ljudska i manjinksa prava poziva sve zainteresovane da dostavljaju svoje predloge, primjedbe i sugestije putem  redovne pošte arhivi Ministarstva  na adresu Ministarstvo za ljudska i manjinska prava Rimski trg 46, na fax: 020 234-198, putem elektronske pošte na adresu dragutin.papovic@mmp.gov.me , zaključno sa 30. septembrom ove godine.

Svi dostavljeni predlozi, primjedbe i sugestije na Nacrt zakona biće uredno uzete u obzir, nakon čega će biti urađen Izvještaj o sprovedenoj Javnoj raspravi.

 

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava