Manja slova Veća slova RSS

>

Najava: Najnovije istraživanje o nasilju u porodici i nasilju nad ženama: prevalenca, percepcije, cijena nasilja i multidisciplinarni odgovor

Najava: Najnovije istraživanje o nasilju u porodici i nasilju nad ženama: prevalenca, percepcije, cijena nasilja i multidisciplinarni odgovor
Datum objave: 26.09.2017 10:31 | Autor: PR služba

Ispis Štampaj stranicu


Rezultati najnovijeg istraživanja o nasilju u porodici i nasilju nad ženama: prevalenci, percepcijama, cijeni nasilja i multidisciplinarnom odgovoru na ovu problematiku biće predstavljeni sjutra, 27. septembra 2017. godine, u hotelu Centre Ville, sa početkom u 10h.

 

Istraživanje je sprovedeno u okviru Programa „Podrška antidiskriminacionim i politikama rodne ravnopravnosti“, koji finansira Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori, a sprovodi Kancelarija Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori u saradnji sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava. 

 

Uvodna izlaganja imaće Mehmed Zenka, ministar za ljudska i manjinska prava, Fiona Mekluni, stalna predstavnica UNDP i koordinatorka Sistema UN u Crnoj Gori, Plamena Halačeva, šefica političke sekcije, Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i Nada Drobnjak, predsjednica Odbora za rodnu ravnopravnost Skupštine Crne Gore.

Pozivamo sve zainteresovane predstavnike i predstavnice medija da isprate događaj i dodatno osvijetle ovu negativnu društvenu pojavu, na koju ni naše društvo nije imuno.

 

Detaljnije o događaju pročitajte ovdje:Najava za medije_Istrazivanje_27 sep 2017.doc

 

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava